10 tips om er een fantastische avond van te maken in Mechelen!

Golazo
Golazo

Nu zaterdagavond trek jij je loopschoenen aan voor de Liantis Urban Trail Mechelen! We willen er samen met jou een fantastische avond van maken. Een route van 8 of 13 km door Mechelen met iconische gebouwen en verborgen plekjes. Deze tips brengen je alvast een stapje dichter bij de finish.

1. Let’s go green!

We gaan voor minder afval op onze Urban Trails. Daarom vragen we je een herbruikbare beker, drinkbus of camelbag mee te nemen. Aan de bevoorrading kan je je beker/drinkbus bijvullen. Heb je geen beker? Je kan ter plaatse aan de helpdesk eentje kopen voor €3.

2. Parcours

Het volledig parcours kan je HIER nog eens bekijken.
Volg de instructies van onze stewards en respecteer de wegcode. Het parcours is niet verkeersvrij, loop op het voetpad op de plaatsen waar verkeer rijdt.

3. Borstnummer + T-shirt afhalen

Op vertoon van je e-ticket kan je op zaterdagavond 9 december vanaf 18u30 je borstnummer en T-shirt afhalen aan de inschrijvingszone in middelbare school BimSem (Bleekstraat 3, Mechelen).
Gelieve jouw T-shirt op te halen alvorens je start, want de T-shirtstand sluit om 20u30.

Geen e-ticket ontvangen? Check dan zeker de spamfolder van je mailbox of passeer de dag zelf even langs de helpdesk. Ben je ingeschreven via een groep? Volg dan de instructies van de groepsverantwoordelijke.

4. Wisselen van wave?

Je kan altijd in een latere startwave starten. De laatste wave vertrekt om 20u30. Vroeger starten is echter niet mogelijk. Gelieve jouw t-shirt op te halen alvorens je start, want de t-shirtstand sluit om 20u30.

5. Wat vind ik zaterdag waar?

Start en finish bevinden zich op de Veemarkt. Het afhalen van de borstnummers en T-shirts, de kleedkamers, douches en opbergruimte sporttassen bevinden zich in middelbare school BimSem (Bleekstraat 3, Mechelen). Opgelet: losse kledingstukken of plastic zakken worden niet aanvaard bij de opbergruimte sporttassen. Zorg dus dat je een goed sluitende (sport)tas meebrengt om je spullen in te steken.

6. Bereikbaarheid

Natuurlijk zien we jou het liefst met het openbaar vervoer of met de fiets/te voet komen. De volledige bereikbaarheidsinfo vind je hier terug.

7. Gezond sporten

Sporten is leuk en gezond. Wees echter steeds verstandig, luister naar je lichaam en hydrateer voldoende, ook voorafgaand aan je wedstrijd! Zowel onderweg als aan de aankomst is er voldoende water en/of sportdrank aanwezig, maar vergeet wel je herbruikbare beker niet! Vergeet je zeker ook niet voldoende warm te kleden naargelang de weersomstandigheden.

8. Eindbevoorrading

Aan de finish op de Veemarkt word je verwend met allerlei lekkernijen, zoals een Melkunie PROTEIN chocolade shake, een Aquarius en een Grany koek. Op de speelplaats van middelbare school BimSem kan je na de loop nagenieten van een lekker soepje en een frisse Maneblusser, aangeboden dankzij Brouwerij Het Anker, en dit in een gezellig wintersfeertje.

9. Inschrijven ter plaatse

Het is NIET mogelijk om ter plaatse nog in te schrijven. Heb je nog vrienden, kennissen of familieleden die zich willen inschrijven? Dit kan dan nog online tot vlak voor de start.

10. Have fun!

Misschien wel de ultieme tip die we je kunnen meegeven. Vergeet vooral niet plezier te hebben en te genieten van deze loop.

Tot zaterdag!

 

Deel dit bericht